Välkommen till FeelingLkp

Vi önskar Er välkomna till "nya" Feeling, som nu har fått två helt olika restaurangkoncept under samma tak. I Casual (vår bistro) tillåter vi oss vara opretentiösa utan att göra avkall på god mat och dryck. I matsalen Fine höjer vi ambitionsnivån ett par snäpp och erbjuder fasta menyer med noggrant utvald dryck. Feeling Comfort är vårt cateringkoncept.

 

Jag som är krögare heter Stephen Rowe driver FeelingLKP tillsammans med min handplockade och fantastiska persona. Vi  har en stor passion för smak, dryck och värdskap. Här på FeelingLkp möter Ni ett ambitiöst och samtidigt jordnära skandinaviskt kök med influenser från hela världen. Vi har i grunden ett hållbarhetstänk när det gäller valet av råvaror och de drycker vi serverar. Vi har dynamiska menyer anpassade efter tillgång och säsong, och vi serverar aldrig sparris från andra sidan ekvatorn eller viner som inte kommer från Europa. I den mån det är möjligt använder vi oss av närproducerade råvaror. En förutsättning är dock att de håller den höga nivå som vi eftersträvar.

 

Är du vårt nya ansikte i Fine och Casual, eller känner du någon som skulle passa?

Vi söker just nu en person som ser utmaningen i att röra sig mellan våra båda matsalar, med restaurangerfarenhet och hög servicekänsla. Du har självklart ett genuint intresse för mat och dryck. Din roll innebär stort eget ansvar, och du har därför förmågan att ta egna initiativ. Vi är en liten restaurang med en liten sammansvetsad grupp där alla rycker in och hjälper varandra. Vill du bli en av oss så kontakta oss snarast med CV och ansökan till kontakt@feelinglkp.se.

Vi följer dagligen myndigheternas råd och rekommendationer gällande COVID-19 och gör allt för att Ni som gäster skall känna Er trygga och säkra hos oss.

Bilder som förekommer i vårt material är i gott samarbete levererade av: www.strandrothsfotografi.se, i Lidköping.