Välkommen till FeelingLkp

Vi önskar Er välkomna till "nya" Feeling, som nu har fått två helt olika restaurangkoncept under samma tak. I Casual (vår bistro) tillåter vi oss vara opretentiösa utan att göra avkall på god mat och dryck. I matsalen Fine, höjer vi ambitionsnivån ett par snäpp och erbjuder fasta menyer med noggrant utvald dryck.  Feeling Comfort är vårt cateringkoncept.

 

Vi som är krögare är Mattias Ulin & Stephen Rowe, som tillsammans med vår handplockade och fantastiska personal  har en stor passion för smak, dryck & värdskap. Här på FeelingLkp möter Ni ett ambitiöst och samtidigt jordnära skandinaviskt kök med influenser från hela världen.  Vi har i grunden ett hållbarhetstänk när det gäller valet av råvaror och de drycker vi serverar. Vi har dynamiska menyer anpassade efter tillgång och säsong, och vi serverar aldrig sparris från andra sidan ekvatorn eller viner som inte kommer från Europa. I den mån det är möjligt använder vi oss av närproducerade råvaror. En förutsättning är dock att de håller den höga nivå som vi eftersträvar.

Vi följer dagligen myndigheternas råd och rekommendationer gällande COVID-19 och gör allt för att Ni som gäster skall känna Er trygga och säkra hos oss.

Bilder som förekommer i vårt material är i gott samarbete levererade av: www.strandrothsfotografi.se, i Lidköping.